Spansk vinmiddag och delikatesser

Våren ligger i luften och det är spännande evenemang som hägrar för vinentusiasten. Lagom till helgen passar vi på att lyfta upp en kommande spansk vinmiddag, ett sista-minuten-tips och ett av Spaniens viktigaste event. 

Bor du i närheten av Helsingborg? Se då till att knipa din biljett till Gastro’s spanska vinmiddag den 28 april. Den kända vinprofilen Michel Jamais från bland annat tidningen Livets Goda gästar och tipsar om sina spanska favoritviner. Mer information och biljetter hittar du här på Gastros hemsida.

Idag går dessutom Göteborgs största vin och delikatessmässa av stapeln! Evenemanget för samman erfarna och oerfarna dryckeskännare och här möter du som besökare ett stort antal utställare med ädla drycker och delikatesser. Utställarna representerar såväl smaker från stora delar av världen som lokala smaker från Göteborg med omnejd. Mässan pågår hela helgen och det finns fortfarande möjlighet att köpa biljetter till lördagen här. 

Mellan den  9 – 11 maj slår FENAVIN upp dörrarna för tre intensiva dagar där över 1400 vinproducenter från Spaniens alla vindistrikt visar de senaste trenderna inom spanskt vin och självklart finns möjlighet till både vinprovning och seminarier. Tusen speciellt inbjudna importörer, distributörer och inköpare från 70 länder kommer att finnas på plats. Mer information hittar du här.

Relaterade nyheter

Systembolaget försvarade SM-guldet i Spanska Viner

Igår arrangerades Svenska Mästerskapen i Spanska Viner för femtonde gången…

De är svenska mästare i spansk vinkunskap 2017

I tisdags avgjordes SM i spansk vinkunskap för femtonde gången…