Följ min resa till Priorat

Ett nytt grepp kommer denna vecka att tas här på Spanska Viner, där fokuset riktas mot Spanska viners Instagramkonto. Där kommer du att kunna följa vår gästbloggare Ellen Spångberg och hänga med på hennes vinresa till Prioriat.

Jag har fått ynnesten att födas in i en vinintresserad familj. Höjden av livskvalitet för oss är att sitta tillsammans, äta gott och testa ett nytt vin en fredagskväll efter jobbet. I slutet av september varje år maximerar vi den livskvaliteten och åker iväg till vinets mecka – Spanien. I de små städerna och byarna Porrera, Siruana och Falset i regionen Priorat skördar vi vin tillsammans med Gerard (som du kan läsa mer om här: spanskaviner.se/svenskar-ar-mer-oppna-nya-smaker/ ), äter gott och vandrar högt och långt i bergslederna längst Montserrat. Insuper den katalanska kulturen till max helt enkelt. I år får ni följa med mig direkt via Instagram och liveuppdateringar via Instagram stories, så se till att följa Spanska viner här: https://www.instagram.com/spanskaviner och följ med på min resa!

Om Ellen Spångberg:

Ellen är 23 år och uppvuxen i Örebro och har efter tre års studier landat i Stockholm där hon arbetar på en kommunikationsbyrå. Till vardags bloggar Ellen på http://ellenspangberg.blogg.se och driver det inspirerande instagramkontot  http://instagram.com/ellen_wilhelmina där hon delar vardagsögonblick med tusentals hängivna följare.

Relaterade nyheter

Rött vin i matlagning

I det spanska köket är rött vin inte bara något…

Fem fina spanjorer till julbordet

Johan Franco Cereceda är en av Sveriges mest vinkunniga journalister….