Spanska Vindagen

I september varje år arrangerar vi Spanska Vindagen i Stockholm. Efterfrågan fortsätter att öka och i år utökar vi Spanska Vindagen till två tillfällen. En dag för vinintresserade konsumenter och en dag för vinbranschen. Det är ett perfekt tillfälle att träffa vinintresserade, provsmaka spännande (och nya!) viner och självklart smaka på delikat Jamón Serrano.

Precis som tidigare har vi utställare som visar viner från hela Spanien och i år är vi extra glada över att få välkomna gästutställare från Murcia – DO Jumilla, DO Yecla och DO Bullas.

Lördag 23 september är vinintresserade konsumenter varmt välkomna till Operakällaren. Biljetterna släpps i augusti. Förutom att träffa utställare som representerar stora delar av Spanien arrangeras också en provsmakning med Johan Franco Cereceda (13.00 – 14.00).

Måndag 25 september är Spanska Vindagen vikt för dig som i vinbranschen. I år är vi väldigt glada över att få välkomna Ferrán Centelles, tidigare sommelier på omtalade elBullí och Spanienspecialist för Janis Robinson, till Stockholm. Ferrán ska leda en Master Class i spanska viner där han ger en inblick i det moderna Spanien och vad som händer på den spanska vinscenen.

 

Köp biljetter här. 

 

 

Andra event

En druva – Fyra jordmånar

Vinprovning med Sara Wetterlings där du får möjligheten att testa…

Vinets El Clásico!

Real Madrid mot FC Barcelona, en klassisk fotbollsduell och kanske…